Atelier “Tanar activ! Promotor al interculturalitatii” | Judetul Ialomita

ADIS: Atelierul ”Tanar activ! Promotor al interculturalitatii”

Asociatia pentru Dezvoltare si Incluziune Sociala, ADIS, a organizat in perioada 20-23 Aprilie 2016 atelierului ”Tanar activ! Promotor al interculturalitatii”, dedicat interculturalitatii, nediscriminarii si cetateniei active in cadrul comunitatilor rurale interetnice.

Tinerii ambasadori ai drepturilor omului din judetul Ialomita au organizat si sustinut Atelierul “Tanar activ! Promotor al interculturalitatii”

30 de elevi din scolile din Andrasesti, Barbulesti si Traian, judetul Ialomita , care s-au implicat in procesul de identificare a problemelor prezente la nivelul comunitatilor din care fac parte si care au implementat activitati in cadrul proiectelor de promovare a solutiilor pentru aceste probleme, au participat la un atelier pe parcursul caruia au aprofundat cunostinte privind interculturalitatea, nediscriminarea, cetatenia activa si drepturile omului, cunostinte dobandite pe parcursul implementarii proiectelor implementate chiar de catre ei in cele 3 comunitati.

Atelierul „Tanar activ! Promotor al interculturalitatii reprezinta una din activitatile desfasurate in cadrul proiectului “Tanar implicat! Ambasador pentru drepturile omului”, finantat prin Granturile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania.

Partenerii Asociatiei pentru Dezvoltare si Incluziune Sociala in cadrul acestui proiect sunt Institutul pentru Politici Publice si Inspectoratul Școlar Judetean Ialomita, valoarea totala finantata a proiectului fiind de 74.852,78 Euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *